PRAKTIJKINFORMATIE

Onze slogan "uw gezondheid is onze missie" verwoordt het best waar wij voor staan en gaan:
uw gezondheid in al haar aspecten!

de Zorgpoort Lommel wil de "gezondheidsmanager" zijn, die u van jong tot oud bij staat om:

 • Gezond te blijven;
 • Terug gezond te worden bij gezondheidsproblemen;
 • U deskundig te begeleiden op het einde van uw leven.

Onder deze links vindt u belangrijke informatie over onze praktijk:

 • wie we zijn en waar we voor staan;
 • waarvoor u bij ons terecht kunt;
 • hoe wij werken;
 • wat wij van onze patienten verwachten;
 • en dies meer

de Zorgpoort Lommel is uitgegroeid tot een eerstelijnsgezondheid zorgcentrum voor integrale, kwaliteitsvolle, warmmenselijke en gepersonaliseerde gezondheidszorg. Dit houdt in dat wij naast het fysieke welzijn van de patiënt ook ruime aandacht hebben voor hun psychosociaal welzijn en rekening houden met hun familiale en professionele context.

de Zorgpoort Lommel is geëvolueerd naar een zorgverstrekker die naast de traditionele reactieve, genezende gezondheidszorg de stap heeft gezet naar een voorspellende en preventieve gezondheidszorg, waarin ze maximaal inzet op vroege detectie en predictie van gezondheidsproblemen.

de Zorgpoort Lommel dankt haar dynamiek aan de fundamenten waarop de praktijk is gebouwd – een team van gemotveerde huisartsen, personeel en partners met de juiste mix van skills en tools – en haar 3 pijlers met strategische oriëntaties:

 1. De ideologische zuil: Toegankelijke zorg voor iedereen: wij verzorgen al onze zieken even gewetensvol, ongeacht hun sociale stand, hun nationaliteit, hun overtuiging, hun faam en onze persoonlijke gevoelens jegens hen;
 2. De wetenschappelijke zuil: Evidence based oplossingen: om onze patiënten met de beste zorgen te kunnen omringen, houden wij ons op de hoogte van de vooruitgang van de geneeskundige wetenschap en de laatste stand van de technologie;
 3. De renumeratieve zuil: wij vragen een correcte vergoeding voor onze prestaties.

de Zorgpoort Lommel begrijpt de eisen en wensen van haar patiënten – algemeen welzijn, een gezond leven, zekerheid van de beste zorg, gemak in termen van snelheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van de zorg, waardig leven en sterven, financiële voordelen, … - en heeft zich daar optimaal op georganiseerd.