Heropstart van consultaties vanaf 4 mei; lees hieronder de richtlijnen!

02 mei 2020 Lees hieronder de richtlijnen voor een bezoek van patiënten zonder corona symptomen aan de Praktijk. Nog steeds geldt: heeft u corona klachten: KOM NIET naar de Praktijk maar bel 011-550230 voor een afspraak!

Lees meer
Corona virus

03 mrt. 2020 Dokter, heb ik het Corona virus? Wanneer moet u contact met ons opnemen? U neemt best contact op indien u in de voorbije 14 dagen in een risicogebied geweest bent (zie www.epidemio.wiv-isp.be voor een actuele lijst), EN u koorts ontwikkelt gecombineer

Lees meer
Dr. Roger Mertens stopt als huisarts na een carrière van 53 jaar

27 jan. 2020 Beste patient(e), Dr. Roger Mertens heeft, na een carriére van bijna 53 jaar, besloten om per direct te stoppen als huisarts. Het was een moeilijke beslissing. Als Zorgpport kunnen we enkel begrip opbrengen en respect hebben voor zijn besluit. Dr.

Lees meer
Dank aan alle patiënten die hebben bijgedragen aan "Kom op tegen Kanker" via onze Rospot 👍

12 dec. 2019 De Zorgpoort dankt alle patiënten die hebben bijgedragen aan "Kom op tegen Kanker" via onze Rospot. Wij hebben vandaag meer dan 25 kg aan munten kunnen binnenbrengen bij de bank.

Lees meer
Werken in teams

04 nov. 2019 De gestage groei van onze Praktijk in de afgelopen jaren verplicht ons om een aantal zaken in onze interne organisatie aan te passen.

Lees meer
1
2
...