Nieuw agendasysteem

07 jul. 2020 We hebben een nieuw agendasysteem in gebruik genomen: Mya = My Agenda. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de oude SANMAX app niet meer gebruikt kan worden! Het gemakkelijkst is om een afspraak te boeken via onze website www.dezorgpoort.be Onze excuses voo

Lees meer
U kunt weer een online afspraak maken, mits inachtname van een aantal maatregelen!

09 jun. 2020 U kunt met ingang van 1 juli weer online een afspraak boeken. Voorwaarde is wel dat u geen corona-symptomen heeft. Als dit wel het geval is aub telefonisch een afspraak maken via 011-550230!

Lees meer
Heropstart van consultaties vanaf 4 mei; lees hieronder de richtlijnen!

02 mei 2020 Lees hieronder de richtlijnen voor een bezoek van patiënten zonder corona symptomen aan de Praktijk. Nog steeds geldt: heeft u corona klachten: KOM NIET naar de Praktijk maar bel 011-550230 voor een afspraak!

Lees meer
Corona virus

03 mrt. 2020 Dokter, heb ik het Corona virus? Wanneer moet u contact met ons opnemen? U neemt best contact op indien u in de voorbije 14 dagen in een risicogebied geweest bent (zie www.epidemio.wiv-isp.be voor een actuele lijst), EN u koorts ontwikkelt gecombineer

Lees meer
Dr. Roger Mertens stopt als huisarts na een carrière van 53 jaar

27 jan. 2020 Beste patient(e), Dr. Roger Mertens heeft, na een carriére van bijna 53 jaar, besloten om per direct te stoppen als huisarts. Het was een moeilijke beslissing. Als Zorgpport kunnen we enkel begrip opbrengen en respect hebben voor zijn besluit. Dr.

Lees meer
1
2
...